DUIT TAMBAHAN DENGAN SHAREAPIC V1

Jika anda perasan, kami ada iklankan Share a pic.. Apa itu Shareapic? Untuk yang belum tahu dan minat nak dapatkan duit tambahan, nak kaya tak leh la..bolehlah bersama Shareapic kerana jika anda ada gambar yang menarik lagi tertarik, jika orang lihat gambar itu (klik) anda akan dibayar sedikit ganjaran..

Banyak ker?.. Nak kata banyak tu tidak jugak..tetapi bolehlah sebab dibayar dlm USD..lagi banyak koleksi gambar anda, lagi banyak ler imbuhan anda dapat..sekurangnya dapat tambung bayar duit topak Enpon pun dah Ok..ye tak?..

Nampak mudah bukan? Tetapi satu syarat utama ialah anda kena rajin, kerana anda terpaksa buat dua tiga kerja dahulu untuk mendapatkan imbuhan.. biasalah jangan ingat mudah nak jadi senang.. apapun caranya tidak susah dan tidak payah..senang sangat..cuma kena rajin..R.A.J.I.N.!!

Panduan menggunakan Shareapic..

1. Langkah awal anda perlu daftar dulu dengan Paypal yang akan menguruskan proses pembayaran anda, jika anda tiada Kredit kad, mohon Debit kad sahaja kerana ia lebih selamat..

KLIK SINI UNTUK LIHAT GAMBAR-  Klik pada Sign Up untuk daftar percuma.


2. Dah siap masuk pula ke Laman Shareapic untuk urusan seterusnya.

KLIK SINI UNTUK LIHAT- Klik pada bahagian Join Now

KLIK SINI UNTUK LIHAT- Isikan segala maklumat yang diperlukan dan klik ContinueKLIK SINI UNTUK LIHAT- Tunggu proses hingga notis seperti ini dikeluarkan dan klik pada Click here.

KLIK SINI UNTUK LIHAT- Isikan Username dan Password yang telah dibuat tadi dan klik login.

KLIK SINI UNTUK LIHAT- Anda akan dipaparkan Webpage anda, Klik pada My Galleries untuk buat galeri anda.- Isikan nama Galleries yang anda mahu gunakan DAN KLIK ADD

KLIK SINI UNTUK LIHAT- Muat turun gambar anda menggunakan browse untuk disimpan dalam galeri anda.


SAMBUNG DALAM ARTIKEL SETERUSNYA..Sakit perut ler pulak..maklum ler kenduri ni masuk memacam..pening perut !!!!

0 Pertanyaan: