BIAT DUIT DENGAN TWITTER episod1

Seperti yang dijanjikan, Jika anda berminat untuk mulakan buat duit melalui Internet yang kecewa dengan Adsence yang dengan banyak kerenah, anda boleh cuba dengan Twitter..

Anda tahu apa itu Twitter, jika anda tidak tahu, carilah info tentang Twitter kerana saya tidak mampu terangkan apa itu Twitter, yang mahu saya kongsikan ialah bagaimana cara kita boleh buat duit dengan Twitter.

Paling penting sebelum anda join program ini, anda harus mempunyai akaun dengan Paypal kerana pembayaran akan dibuat terus kedalam akaun Paypal..

Anda boleh klik sini untuk join Paypal


1. Setelah anda join Paypal, bagi yang belum mempunyai akaun Twitter, lakukan pendaftaran dengan segera, jangan risau kesemua pendaftaran percuma ..he..he..

- Yang telah ada akaun Twitter, sila buat lagi 5 atau 10 akaun dengan Twitter, lebih banyak lebih elok..

- Setelah anda siap daftar dengan Twitter anda masuk laman ini untuk join TwtAd terlebih dahulu..


- Setelah proses pendaftaran anda selesai , postkan iklan yang diperlukan kedalam Twitter anda tadi, jangan risau kerana semua akan ditunjukkan secara mudah pada anda. Anda akan terima bayaran $0.20 atau $0.02 untuk setiap iklan yang anda pos dalam Twitter anda.

- Syarat utama ialah anda mesti mempunyai ramai pengikut atau dipanggil Follower, jadi anda dapatkan seramai mungkin Follower dan ulangi langkah diberi diatas.

- Untuk memudahkan anda mendapat ramai Follower anda boleh cuba gunakan Twollo dengan klik dibawah

- Twollo ini laman berbayar, bagaimanapun anda ada 4 hari untuk Free Trial, jadi gunakan masa 4 hari diberi untuk dapatkan seramai mungkin Follower anda..

Jika anda rajin, anda akan dapat seperti mana contoh dibawah..


Walaupun nilai anda dapat kecil seperti $10..ianya adalah dalam USD..lumayan kalau sehari dapat $10 kan..

Ingat tanpa MODAL DAN ADA USAHA..ANDA PASTI BOLEH..

Jumpa lagi dalam bab Twitter seterusnya..


0 Pertanyaan: